Dobrodošla u PRVI ONLINE VODIČ za planiranje vjenčanja!

Vodič "Budi gost na svom vjenčanju" namijenjen je budućim mladenkama koje osjećaj preplavljenosti žele pretvoriti u zabavno planiranje svog savršenog dana!

Prolaskom kroz vodič, stres će ti biti nepoznanica, a osjećaj lakoće će te voditi kroz sve korake tijekom planiranja i organizacije vjenčanja!

Kroz ovaj vodič i ti ćeš:

 • znati od kuda krenuti s planiranjem vjenčanja!

 • biti sigurna u svaki korak koji te čeka na putu do tvog savršenog dana!

 • znati odrediti sve potrebne stavke za planiranje vjenčanja!

 • imati podršku profesionalne organizatorice u svakom trenutku!

Ovaj vodič JE za tebe ako:

 • Ne želiš angažirati organizatora vjenčanja, no ipak imaš pitanja i nedoumice oko samog planiranja.

  Možda si već krenula sa planiranjem, nemaš mjesta u budžetu za organizatora ili jednostavno sama želiš planirati svoje vjenačenje - ovaj je vodič idealan za tebe jer ti pruža podršku i odgovore na sve izazove i nedoumice.

 • Si svjesna koliko je planiranja potrebno za realizaciju jednog savršenog dana!

  Bilo da planiraš veliko ili malo vjenčanje; želiš crkvenu ili civilnu ceremoniju; na moru ili kontinentu; modernog, vintage ili tradicionalnog stila - pridruži se jer te vodim kako da najlakše izabereš i definiraš sve potrebno za svoj veliki dan.

 • Želiš jednostavnim koracima isplanirati vjenčanje!

  Kroz 6 modula planski te vodim kroz sve aktivnosti po mjesecima do tvojeg vjenčanja.

Ovaj vodič NIJE za tebe ako:

 • Očekuješ da vjenčanje organiziram umjesto tebe!

  Vodim te kroz sve korake koje trebaš proći kada sama krećeš u organizaciju svog vjenčanja. Usluga organizacije i koordinacije vjenčanja je posebna i kao takva ima drugu cijenu. Ja sam na raspolaganju kao profesionalna podrška, no ti sama istražuješ i donosiš odluke.

 • Nisi spremna uložiti vrijeme za primjenu i planiranje!

  Svi alati, savjeti, trikovi i moja podrška biti će ti dostupni tijekom cijelog programa - no ti sama moraš uložiti vrijeme na primjenu, istraživanje i planiranje.

 • Samo želiš dobiti preporuke usluga za vjenčanje!

  U vodiču češ saznati kako odabrati najbolju uslugu za tvoje vjenčanje, na što treba pripaziti pri izboru, kako uštedjeti... No liste mojih suradnika i individualno istraživanje: lokacija, restorana, cateringa, makeup artista, cvjećarnica... rezervirani su za moje 1:1 klijente.

Pronašla si se u nekom od gore navedenih opisa?

Sanjaš o bezbrižnom planiranju svog vjenčanja?

Što kažu moje klijentice:

“Svaka pohvala Anamariji na savjetima i materijalima koje daje - od velike su pomoći. Puno znači kada ovu temu netko prenosi s osmijehom na licu i iskrenim riječima! Hvala na svemu i veselim se suradnji. Lijep pozdrav :)”

Monika

“Draga Anamarija, jako sam zadovoljna našom suradnjom. Svi tvoji prijedlozi su bili u moju najveću korist i udovoljila si svim mojim zahtjevima i dodatnim pitanjima. Prezdovoljna sam ostvarenim i od mene imaš preporuku zauvijek! :)”

Slađana

“Tijekom šest tjedana programa shvatila sam shemu planiranja vjenčanja. Oduševljena sam tvojim pristupom svim mogućim scenarijima. Posebno mi je bitna ta pripremljenost za mnoge stvari koje mogu poći po krivu i mogućnost rasterećenosti mladenke te uživanja u tom danu.”

Mateja Puž

“Imati Anamariju kao podršku za vjenčanje, znači - imati kraj sebe osobu koja će sve napraviti za vas i koja će misliti na sve i ništa neće biti zaboravljeno. Imati Anamariju znači imati podršku i oslonac.”

Kristina

“Odlično vođen program uz konkretne primjere u opuštenoj atmosferi, a opet vrlo profesionalno. Uz 1 na 1 pristup kvalitetno se isplanira budžet za vjenčanje i sav materijal je dostupan vama. Preporuka!”

Matea

Što te očekuje u vodiču:

 • Kratki video savjeti

  Preko 15 kratkih video uputa sa savjetima organizatorice vjenčanja, raspoređeni u 6 modula, za jednostavno praćenje i planiranje.

 • Planer

  Radni materijali koji se pretvaraju tvoj osobni planer vjenčanja. Tablica za vođenje evidencije budžeta, check-liste itd. 100 savjeta iz prakse za sprječavanje najčešćih pogrešaka!

 • BONUS - free individualne konzultacije

  Uz video savjete i vodič za planiranje, dobivaš i sat vremena individualnih Zoom konzultacija s profesionalnom organizatoricom vjenčanja, kako bi ti maksimalno olakšala planiranje velikog dana!

Budi gost na svom vjenčanju!

Nemoj propustiti priliku da planiranje vjenčanja pretvoriš u zabavnu igru, te uz moju pomoć i podršku organiziraš svoje savršeno vjenčanje!

Cijena: 333,00 €